het leven
vol belangrijke gebeurtenissen
die je intens beleven wilt
een blijvende herinnering
voor jou en de mensen om je heen.
het leven is een feest

RoOOod organiseert
en jij
geniet!
proeft!
lacht!
danst!
beleeft!
leven is nu leven
is beleven
elk moment.

RoOOod.

Beleef je feest.Over RoOOod

Het idee van RoOOod werd geboren in 2006, toen ik, na bijna 10 jaar werkervaring bij André Rieu Productions, besloot om een eigen organisatiebureau te starten.

Mijn opleiding en werkzaamheden als fysiotherapeute hebben altijd het persoonlijke contact met mensen als belangrijkste basis gehad. De stap van daaruit naar de entertainmentwereld en mijn werkzaamheden daarna als mede-eigenaar van RS Management Beheer, bepaalden verder mijn keuze om met RoOOod te starten. Mijn enthousiasme en kennis om mensen persoonlijk te begeleiden bij het organiseren van belangrijke persoonlijke of zakelijke gebeurtenissen, heeft vorm gekregen.

RoOOod weerspiegelt waar het in mijn visie om gaat in het leven: het is een feest. Beleef het!

Gaby DaelmansWat doet RoOOod

RoOOod is een organisatiebureau. Maar wij organiseren niet zomaar iets. Wij begeleiden mensen bij belangrijke, emotionele en persoonlijke gebeurtenissen in hun leven.

Of dat nu een bruiloft  of een 25 of 50 jarig huwelijkfeest is, een zakelijk jubileum, een geboorte of een doop.

Als mensen van dergelijke gebeurtenissen een onvergetelijke herinnering willen maken en dit met familie en vrienden willen vieren, dan moet zo’n speciale dag goed voorbereid worden.


Een heel leuke, maar vaak geen gemakkelijke en veelal tijdrovende klus.

Er komt nogal wat bij kijken……

De naam RoOOod

Rood: de kleur van liefde, passie, van emotie en kracht, van vreugde, blijdschap, intimiteit, van sfeer, van vriendschap: de kleur van het leven.

Dit ene woord, deze kleur is zó veelomvattend en bevat alle elementen die de basis vormen van RoOOod.


Een meer toepasselijke naam bestaat niet!

De twee extra OO’s in de naam staan voor de FOCUS.

Focus op de wensen van de klant.

Focus op de organisatie van een feest.

Focus op kwaliteit, op stijl.

En op genieten.

Wat doet het 8-plaatje?

De Orthofix Eight-Plate of 'plaatje voor gecontroleerde groei’ is een unieke, achtvormige implantaat ter grootte van een paperclip, die het mogelijk maakt geleidelijke correctie van ledematen te realiseren bij een standsafwijking van de onderste extremiteit van het kind. Een Eight-Plate omvat één zijde van de groeischijf. Omdat de tegenoverliggende zijde van de groeischijf blijft uitbreiden en groeien, zullen de geplaatste schroefjes meedraaien binnen de plaat, en werkt het systeem als scharnier. Deze scharnier actie vermijdt tevens het samen drukken van de groeischijf die wordt geleid. En vanwege deze flexibiliteit zijn de kansen van het buigen en/of breken van de plaat of schroeven onder de machtige krachten van de groei van het bot vrijwel geëlimineerd