Hoe werkt RoOOod

Persoonlijk , gemotiveerd, kundig en stijlvol zijn de 4 belangrijkste sleutelwoorden binnen RoOOod. Onze werkwijze is het beste aan de hand van deze begrippen uit te leggen.Persoonlijk.Vanaf het eerste moment dat u contact met ons opneemt, zijn wij persoonlijk betrokken bij u en uw verhaal, ook al gaat het in eerste instantie alleen nog maar om het geven van een vrijblijvend advies. Wij plannen op korte termijn een persoonlijk gesprek met u, waarin u aangeeft wat u wilt vieren en hoe deze viering er in uw beleving uit moet gaan zien. Naar aanleiding van dat gesprek, dat zowel bij u thuis, uw bedrijf als op ons kantoor kan plaatsvinden,  stellen wij een globaal plan samen. Ook wordt in deze eerste fase een budget vastgesteld. Wat mag deze viering kosten? Aan de hand van uw wensen en uw budget wordt een eerste opzet gemaakt.Gemotiveerd. Deze eerste opzet is vrijblijvend. RoOOod zal het voorstel met u bespreken en samen met u wordt aan de hand van deze opzet een akkoord bereikt. Vanaf dat moment gaat RoOOod voor de volle 100% voor u aan de slag!Kundig.RoOOod heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van evenementorganisatie en werkt nauw samen met  gerenommeerde bedrijven, of dat nu gaat om decoratiemateriaal, feestlocaties, hotels, kledingzaken, bloemisten congreszalen of catering. Wij zijn thuis in de wereld van het plannen van evenementen, klein of groot. Nadat u akkoord gegeven heeft voor de opdracht, stelt RoOOod een draaiboek op. U hoeft niet op zoek naar de juiste kleding, een stijlvolle aankleding, een mooie locatie. Dat doet RoOOod voor u. RoOOod draagt u de mogelijkheden aan waar u gemakkelijk een keuze uit kunt maken.  U heeft maar 1 aanspreekpunt die alle zaken voor u regelt en samen met u deze belangrijke gebeurtenis of de mooiste dag van uw leven voorbereidt.Op de dag zelf hoeft u zich helemaal nergens zorgen over te maken. RoOOod is op de achtergrond aanwezig en regelt alle belangrijke zaken van die dag. Is de catering niet op tijd, wil iemand op een bepaald moment een speech geven? RoOOod houdt de organisatie in de gaten, maar ook het verloop van die dag! Als het moment juist is, kan er altijd van de planning afgeweken worden. Het moet tenslotte wel persoonlijk en spontaan blijven.Niets is fijner dan napraten over een gebeurtenis die als een onuitwisbare herinnering gekoesterd kan worden. Terwijl u nageniet, samen met uw gasten, zorgt RoOOod ook voor de zaken die achteraf geregeld moeten worden. Alles kundig en tot in de puntjes geregeld, van begin tot eind.
Stijlvol.Of het nu gaat om een huwelijk of een zakelijk congres: RoOOod stelt hoge eisen aan de stijl waarin een gebeurtenis georganiseerd wordt. Kwaliteit en stijl zijn een absolute must bij elk event waar RoOOod haar inbreng heeft: u bent eregast maar ook gastheer, u wilt uw gasten in stijl ontvangen en fêteren. De gebeurtenis zal plaatsvinden ‘with a touch of red’. Niet alleen wij, maar ook u heeft een goede naam hoog te houden en samen streven wij ernaar dat de gebeurtenis een onvergetelijke herinnering wordt, waar nog lang over nagepraat zal worden.
Gaby DaelmansWat kost RoOOod

Feesten zonder kater

Al tijdens de eerste kennismaking krijgt u een beeld van de kosten van RoOOod en zult u aangenaam verrast zijn.

Wij berekenen een vast percentage van uw budget en leggen u precies uit wat wij daarvoor zullen doen.

Door onze goede zakenrelaties is het voor ons mogelijk locaties ed tegen voordeligere tarieven vast te leggen. Dus in uw uitgaven voor de feestgelegenheid zelf bespaart u tegelijkertijd en zo betalen wij in principe onszelf aan u terug, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over alle werkzaamheden die komen kijken bij het plannen van uw feest.

De naam RoOOod

Rood: de kleur van liefde, passie, van emotie en kracht, van vreugde, blijdschap, intimiteit, van sfeer, van vriendschap: de kleur van het leven.

Dit ene woord, deze kleur is zó veelomvattend en bevat alle elementen die de basis vormen van RoOOod.


Een meer toepasselijke naam bestaat niet!

De twee extra OO’s in de naam staan voor de FOCUS.

Focus op de wensen van de klant.

Focus op de organisatie van een feest.

Focus op kwaliteit, op stijl.

En op genieten.

Wat doet het 8-plaatje?

De Orthofix Eight-Plate of 'plaatje voor gecontroleerde groei’ is een unieke, achtvormige implantaat ter grootte van een paperclip, die het mogelijk maakt geleidelijke correctie van ledematen te realiseren bij een standsafwijking van de onderste extremiteit van het kind. Een Eight-Plate omvat één zijde van de groeischijf. Omdat de tegenoverliggende zijde van de groeischijf blijft uitbreiden en groeien, zullen de geplaatste schroefjes meedraaien binnen de plaat, en werkt het systeem als scharnier. Deze scharnier actie vermijdt tevens het samen drukken van de groeischijf die wordt geleid. En vanwege deze flexibiliteit zijn de kansen van het buigen en/of breken van de plaat of schroeven onder de machtige krachten van de groei van het bot vrijwel geëlimineerd